Kış çayı tarifi

 Kış çayı tarifi için malzemeler ve yapılışı aşağıdaki gibidir:

Malzemeler:

  • 1 su bardağı kaynar su
  • 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı zencefil
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı bal (isteğe göre)

Yapılışı:

  1. Kaynar suyun içine tüm malzemeleri ekleyin.

  2. Kış çayının pişme süresi yaklaşık olarak 5-10 dakika sürer.

  3. Çayı süzdükten sonra, servis yapın ve isteğe göre bal ekleyin.

  4. Kış çayı, grip ve soğuk algınlığına iyi gelen bitki çaylarındandır. Kış çayı, vücut direncini artıran ve enfeksiyonları önleyen zencefil ve tarçın gibi bileşenler içerir. Ayrıca, kış çayı, soğuk algınlığı semptomlarını azaltan kırmızıbiber ve limon suyu gibi bileşenler de içerir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mühendislik İçin Fizik 1 Ders Notları

TERMODİNAMİK (THERMODYNAMİCS), YUNUS A. ÇENGEL, 5. BASKI, KİTAP+ÇÖZÜMLER

Milletlerarası Özel Hukuk Kapsamlı Özet