En iyi Valorant Crosshair ayarları

 deneyimli FPS oyuncusları, ayarlarınızla oynamanın rekabetli bnişancı oyunun içinde ustalaşmanın ilk adımı olduğunu bilir. Hem kullandığını Valorant Crosshair ayarı hem de fareninn hassasiyetiini teklemek için önemlidir. Bir şeylerii değiştirmek, Valorant rütbelerinde yükselirken başarının anahtarı olabilir sizin için. 

Bütün yeniValorant oyuncuları, ekranın merkezinin çok bir bölümünü kaplayan standart bir dinamik nişangahla başlarr. Bunun sıradan oyuncularr için yeterli ols da mmevcut en iyi Valorant nişangahı seçeneği olmadığını söylemek pek de yanlışç olmaz. Rekabet çi oyun için işe yaramaz ve küçültmek daha güzel nişan almanı sağlayacaktır.

En iyi Valorant Crosshair ayarları

Bukonuda daha fazla detaya girmedenn önce, yanıtvermemiz gereken bir soru mevcut. Zira, ayarlamaa kısmı nasıl olur bilmeden, ayarlamak pekk da mümkün değil. Bu sebeple, şimdi aayarları anlatmaya geçelimm

Valorant Crosshair ayarları ne işe yararlar?

  • Nişangâh rengi: Burda aralarından seçebileceğin sekiz renk vardır. İdeal olan parlak, canlı bir renk istemenizdir, böylece haritanın tasarımıyla karışmaz.
  • Dış hatlar: Valorant nişangâhınızın dış kenarlarını siyahla vurgular. Bu, nişangâhınızın benzer renkteki nesnelerden ayrışmasına yardımcı olur, ancak istersen bunu -kapatabilirsin. Bunu açık tutarsan, bu çizgilerin opaklığının yanısıra kalınlığını da değiştirebilirsin. 

  • Orta nokta: Bu size nişangâhınıb ortasında bir nokta bulundurma seçeneği sunuyor. Bu, aslında o kadar dgerekli değil. Fakat, daha büyük nişangâh tercih edenler, kafadan vuruşları hizalamak için bir merkez noktasından faydalanmaları mümkün. Ana hatlarda olduğ gibi, eğer etkinleştirdiyseniz noktanın-opaklığını ve kalınlığını değiştirebileceksin. 
  • Ateşleme hatası ile nişangâhını soldur: Bu özellik açıksa, ateşlediğin otomatik silah spreyii kapalıysa nişangâhınızın üst yarısı solacaktırr. Ateş etmeyi bıraktığınızda bu çizgi geri gelecek. Bu ayar, yeni bir oyuncu olarak silahların geri-tepme modelini izlemek için faydalıdırr.
  • İzlenen oyuncunun nişangâhını göster: Bu ayar, bir maç sırasında takım arkadaşlarınızın nişangahına bakmanıza izin verecek. Eğer onlarınkini daha çok seviyorsanız, ayarlardan değiştirebilirsin. 
  • İç ve dış çizgiler: nnişangah ayarları menüsünün ileri kısımlarında, hem iç hem de dış çizgileri için bir kaç kaydırıcı göreceksiniz. Burada, nişangâhı gerçekten kendinizew özgü hale getirmek için opaklığı, uzunluğu, kalınlığı ve mesafeyi ayarlayabilirsinizp. Ayrıca her birinin hem harekete hem de ateşlemeye göre dinamik olarak ayarlamayı da seçebilirsinz. 

Shroud Valorant Crosshair

Bu ayar, ünlü yayıncı Shroud tarafınca kullanılan nişangâh ayarıdır. Sonuçta, hayran olduğunuzyayıncının kullandığı nişangâhı kullanmak istemeniz gayet olası. Bizde, şimdi size yayıncının nişangâh ayarlarını verecez


  • Renk:Beyaz
  • Ana hatlar:Açık/1/1
  • Orta nokta:Kapalı
  • İç çizgiler:1/6/2/0 (2560×1440) - 1/4/2/0 (1920×1080)
  • Dış hatlar:0/0/0/0
  • Solma/hareket/ateşleme hatası:Kapalı/Kapalı/Açık
  • Kodu:0;P;o;1;0l;4;0o;0;0a;1;1b;0

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TERMODİNAMİK (THERMODYNAMİCS), YUNUS A. ÇENGEL, 5. BASKI, KİTAP+ÇÖZÜMLER

Mühendislik İçin Fizik 1 Ders Notları

Osmanlı Fikir Akımları